mhatta1's FotoPage

By: mhatta mha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Saturday, 4-Oct-2008 18:09 Email | Share | | Bookmark
Borong pasu

 
 
 
View all 6 photos...
Balik raya, kereta kosong, jadi dari bawa kereta kosong, ku singgah bandar Ipoh, tujuan utama nak beli pasu. Kat Ipoh, pasu-pasu rejectnya murah betul ....

Antara pasu-pasu yg ku beli ..

Pasu-pasu kecil, lebar 6-7 inci, RM2 untuk 3 biji> lebih murah dan lebih cantik dari pasu plastic warna cokelat muda keluaran baba





Pasu-pasu standard, lebar 10-12 inci, RM10 boleh dapat 6 biji. Cantik dan export quality pulak tu.







Pasu-tinggi, RM 8 sebiji dan Pasu leper, juga RM8 sebiji




Monday, 28-Jul-2008 16:36 Email | Share | | Bookmark
Heliconia - new additions

Heliconia Psittacorum Andromeda - orange/red
Purchased on 19 July at a nursery in Kajang at RM4/polybag. Ni species Psittacorum Andromeda, warna bungaya merah/oren


Monday, 28-Jul-2008 16:11 Email | Share | | Bookmark
Kebun sayur kat belakang rumah

Kangkung
Bawang, kucai, kangkung
Petola
View all 5 photos...
Tanam sayur kat belakang rumah ... boleh jimat banyak ni, tak payah gi pasar ...


Monday, 28-Jul-2008 16:05 Email | Share | | Bookmark
My tower tree has grown ...

26 July
Latest picture my tower tree, taken on 26 July ... in 10 days, banyak dahan baru yang tumbuh, dah tak nampak rupa asal nya.


Wednesday, 16-Jul-2008 04:59 Email | Share | | Bookmark
Tower tree

Taken on 12 Jul
Taken on 16 Jul
One of my tower trees showed a sign of not growing last over the past 3 weeks after being planted .. but for the last few days, there have been sign of growing ie the sprout are getting bigger ... what a relief


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net